Разбиха домашна наркооранжерия (видео+снимки)

  • 22 юли 2016 16:06

  • 11154
  • 2
Разбиха домашна наркооранжерия (видео+снимки)
© МВР

Специализираната полицейска операция срещу производството и разпространението на наркотични вещества е проведена днес на територията на Враца, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на полицейските действия е извършено претърсване в жилище в областния град, обитавано от Й.П. /23 г./. В една от стаите полицаите открили замаскиран под легло отвор в бетонна плоча, водещ към избено помещение без входна врата. Втори отвор, също прикрит в пода на мазето, водел към помещение, обособено за отглеждане на канабис. В него са открити специално пригодени осветителни тела, отоплителен уред и термометри. Иззети са общо 15 засадени зелени растения, теглото на листната маса от които е около 4 килограма.

В жилището са намерени още седем топчета с общо 10 г канабис, както и картонена кутия, съдържаща 20 г суха листна маса, реагирала на канабис при полевия наркотест. Й.П., който е криминално проявен и осъждан по чл. 354 в от НК, е разпитан и задържан в РУ - Враца за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11154 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.25 | 20:45

2
от трева не се умира, но кокаин, метаамфетамини, хероин, дизайнерска дрога се мре... не хващат такива обаче... само билкари ловят...що ли?

2016.07.25 | 20:45

1
не, мен ми е интересно кого ще ловят ако легализират поне медицинската, как пък всички бели, богати държави легализират, а тука тожа е най-голямото престъпление... правете си изводи

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини