Мъж и жена намериха портфейл, но не го върнаха на собственика му, той моли за помощ (видео)

  • 22 юли 2016 16:45

  • 50242
  • 5
Мъж и жена намериха портфейл, но не го върнаха на собственика му, той моли за помощ (видео)
©

Всички ние се гордеем с деца, които намират загубени портфейли на улицата, след което ги връщат на собствениците им, за съжаление възрастните не са толкова благородни. Това смята читател на Новини.бг, който ни помоли за съдействие.

Случката е от снощи, когато в района на куриерска фирма в Люлин 4 на последната спирка на тролей № 7. Тогава потърпевшият изпуска неволно портфейла си, в който има малка сума пари и всичките му документи. От кадрите, които са ни предоставени от Денис Христов се вижда, че мъж и жена намират изгубената вещ и я прибират. Въпреки това до днес не са опитали по никакъв начин да се свържат с него. Чрез медията ни г-н Христов иска да помогне да се намерят документите. Той призовава ако някой познава хората от кадрите да се свърже с него.

В края на съобщението си той пита всичко човешко ли в нас вече се губи.

Видео от случая вижте тук:

 


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
50242 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
късмета си е твой

2016.08.09 | 16:32

5
Аз намерих портмоне,вътре книжка и лична карта и 10.лв.естествено парите ги взех,и върнах останалото на собственика.А той от благодарност ме нагруби и ми каза че имало 200лв.Затова ако намерите нещо.взимайте парите,другото в някоя шахта
та дори едно благодаря не каза

2016.07.24 | 08:59

4
Имам познат, който преди време намери изгубен портфейл, без да се двоуми, благородният човек се свърза със собственика и след като го предаде изгубената вещ, ония го нахока и заплаши с остър и неприличен език, че му липсва сума.....
Владо

2016.07.23 | 16:40

3
Значи по принцип през ден има новини как връщат намерени портфейли и чанти с документи и пари, сега изведнъж некви намират портфейл и не го връщат и следва заключението "всичко човешко ли сме изгубили?" ???? Заради ЕДИН случай на десетки?
анонимен

2016.07.23 | 10:04

2
аз също така губих и чак след 2 месеца ми донесоха само талона от книжката и карта за гр . тр. пари и лична карта не . пий студена водичка . така е тука в нашата мила родина . хора вече няма .
ина

2016.07.23 | 08:04

1
ами може да са нямали още време да се занимават с портфейла на господина.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини