Оливър Стоун представи трейлър на филм за Едуард Сноудън (видео)

  • 22 юли 2016 09:45

  • 3201
  • 1
Оливър Стоун представи трейлър на филм за Едуард Сноудън (видео)
© gettyimages

Американският режисьор Оливър Стоун представи трейлър на своя филм "Сноудън", пише газета.ру.

Премиерата на видеото се състоя снощи по време на кинофестивала Comic-Con, който се провежда в калифорнийския град Сан Диего. Ролята на бившия сътрудник на американската Агенция за национална сигурност (АНС) Едуард Сноудън се изпълнява от Джоузеф Гордън-Левит. В лентата участват също Никълъс Кейдж, Шейлийн Удли, Закари Куинто и други.

Сюжетът на политическия трилър разказва за човека, който разкри редица поверителни документи на АНС и ЦРУ за следенето на високопоставени политици по цял свят. Днес се появи информация, че Сноудън разработва заедно с американския хакер Андрю Хуан калъф за мобилни телефони, който предпазва апарата от подслушване.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3201 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.08.12 | 20:42

1
Хубаво ще отидете да гледате този филм. Но след него ще си купите смарт телевизор, който ви шпионира. Ще си купите последен модел айфон, ще си дадете и последните цифри на Егн-то... Но всъщност агенцията за сигурност на САЩ подслушва всички от вас 24 часа нон стоп дори без да говорите по телефоните. С този изкуствен интелект който притежават в компютрите си им помага за секунди да анализират данните.

Добави коментар

Водещи новини