Роксана преби двама крадци, погна ги с ритници

  • 21 юли 2016 14:12

  • 190
  • 2
Роксана преби двама крадци, погна ги с ритници
©

Ромската дива Роксана умее, освен да извива трели, и яко да върти юмруци. Певицата със собствени сили е обърнала в бяг две улични бандитчета, опитали се да я ограбят на улицата миналата седмица.

Смуглата перла се прибирала малко след залез към дома си в столичното гето „Люлин 10“. В този момент към нея се приближили двама младежи и започнали да дърпат дамската й чантичка.

„Всичко стана за секунди. Тя удари единия в лицето, изрита другия и започна да крещи. Апашите се стреснаха и се изпариха за секунди“, разказва местен, наблюдавал драматичните събития от заведение в съседство на инцидента. „Докато станем да помогнем, Роксана вече се беше справила сама.“

Напористата ромка била леко разтърсена от инцидента, но не показала нито капка страх. „Нещастници, нека опитат пак“, споделила изпълнителката на „Селфи“, преди да се качи в апартамента си, пише "Всеки ден".

В квартала шушукат, че Роксана си е изкарала на апашите яда след многобройните семейни драми, които я заляха напоследък. Наскоро певицата събра смелост да разкаже драматичната си любовна сага в телевизионно интервю. Фолкаджийката призна, че е живяла в истински кошмар. Тя години наред е търпяла терора на брак със съпруг, който освен психически й е посягал и с юмруци.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
190 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Люлинец

2016.07.25 | 11:53

2
Аман от набедени журналисти! Определението за гето лееко няма нищо общо с Люлин, но понеже трябва да се търсят сензации, автора се е изходил подобаващо!
123

2016.07.21 | 23:46

1
столичното гето „Люлин 10“

Добави коментар

Водещи новини