Live функцията на Фейсбук получи полезна актуализация

  • 21 юли 2016 14:07

  • 5528
  • 0
Live функцията на Фейсбук получи полезна актуализация
© Getty Images/Guliver

Фейсбук пусна няколко актуализации на своята Live функция за живи излъчвания, за да направи потребителското изживяване по-въздействащо и да помогне да се избегнат досадните тролове, пише hicomm.bg.

Сега потребителите могат да стартират живо излъчване в режим на цял екран. iOS потребителите могат да излъчват видео на живо в портретна или пейзажна ориентация, а Android потребителите са ограничени само до портретен режим, но и за тях ще бъде отключена пейзажната ориентация "по-късно това лято."

Второ, потребителите вече могат да излъчват видео на живо в продължение на четири часа. Facebook казва, че актуализацията се отнася и за нормални потребители и за издатели, които имат нужда от по-дълги сесии. Трето, и може би най-важното, е, че тези, които излъчват на живо и тези които гледат живите предавания във Facebook, могат да скрият реакциите и коментарите по време на тези излъчвания.

Актуализацията се разпространява в момента и според Facebook ще стане достъпна за всички iOS и Android потребители "през следващите седмици."

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5528 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини