Майката на детето, "блъснало се" в джипа на кмета на Трън: Досъдебното производство е мани

  • 21 юли 2016 08:50

  • 3355
  • 4
Майката на детето, "блъснало се" в джипа на кмета на Трън: Досъдебното производство е мани
©

„Досъдебното производство за инцидента с моето дете е манипулирано”, заяви в ефира на „Здравей, България” по Нова телевизия майката на 6-годишния Ивайло, който пострада сериозно, след като бил пометен от джипа на кмета на Трън.

Според заключението на разследващи детето само се е ударило в колата и така си е причинило средна телесна повреда.

Кметът на Трън


Майката Анита Гълъбова разкри, че важни свидетели, очевидци на случилото се, са заплашвани, за а мълчат или да дават фалшиви показания.

„Именно тази теза в момента е обект на проверка от страна на отговорните органи“, съобщи говорителят на главния прокурор – Румяна Арнаудова.

Тя обяви, че след инцидента, без да е ясно точно кога, е взета проба за алкохол на кмета на Трън Станислав Николов. Тя била отрицателна. Очевидец на катастрофата обаче заяви пред камерата на Нова телевизия, че в злощастната сутрин през ноември миналата година градоначалникът силно миришел на алкохол.

„Полиция не е идвала на мястото, защото той веднага сам е закарал Ивайло до болницата”, обясни майката на момчето.
Тя е категорична, че вярва в правосъдието и очаква истината да бъде разкрита.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3355 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.08.07 | 13:04

4
МВР предупреждава : не блъскайте на кметовете джиповете !Всяко блъскане ,ще бъде санкционирано !"Благодарностите " от кметовете ,ще приема лично Бъчвата !
jjjjjjj

2016.08.07 | 13:04

3
Щом се намесиха медиите няма да се потули така както е смятал г-н кмета. Извода е търсете медиите, инъче всичко е кауза пердута

2016.08.07 | 13:04

2
Щом се намесиха медиите !Колко политици са осъдени ,въпреки огласяването !Нали всичко опира до кривосъдната ни система !
ДЕМОКРАЦИЯ

2016.08.07 | 13:04

1
В нормална държава кмета-убиец щеше до сега да е излежал 8 месеца затвор от минимум дадените му 20 години затвор.Тия кметове започват да се мислят за безсмъртни.......

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини