Валентин Радев: Не виждаме основание за притеснение от думите на Радан Кънев

  • 21 юли 2016 07:52

  • 1053
  • 0
Валентин Радев: Не виждаме основание за притеснение от думите на Радан Кънев
©

Вчера извикахме министъра на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки., за да даде обяснение за думите на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Направихме го открито пред цялата парламентарна група. След това излязохме пред журналистите. Това каза депутатът от ГЕРБ Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 в ефира на БТВ.

През цялото време сме подкрепяли военният министър и твърденията, че Борисов е подронил авторитета ни пред НАТО и ЕС.

„Той благодари на колегите за подкрепата. След срещата ни веднага отиде в тяхната група и е потвърдил това, което е казал на нас. Ние не виждаме основание за притеснение. Идват избори - те си правят кампания“, смята депутатът.

Той призна, че в момента ситуацията в пленарната зала е много напрегната преди лятната ваканция. „Гарант за евроатлантическия път на страната са не само министрите, но и цялото правителство. „

Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 каза, че няма да канят народния представител от ПГ на РБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и на среща.

"Наборната служба не може да бъде възстановена, има много причини – финансови и други, имаме нужда от професионална армия", каза Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018. На въпроса дали е вярна информацията за покровителство на високо ниво за каналите за бежанци депутатът обяви, че няма такава информация от службите. Границата ни е относително сигурна, обяви още той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1053 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини