Ненчев обясни на ГЕРБ кой е гарантът за евроатлантическата ориентация на България (видео)

  • 20 юли 2016 13:55

  • 2024
  • 3
Ненчев обясни на ГЕРБ кой е гарантът за евроатлантическата ориентация на България (видео)
© Булфото

На извънредно заседание ПГ на ГЕРБ изслушаха министъра на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки., тъй като от вчера се тиражира информацията, че единствено министрите на отбраната и на външните работи са гарант за евроатлантическото развитие на България, предаде репортер на novini.bg.

След заседанието Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и министър Ненчев обясниха поводът за срещата. „Причината беше това, което чухме от ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, зам.-председател на ДСБ и това, което чухме днес от председателят на партията Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и въобще казаното последните дни.

„Това, което най-силно ни засегна е, че за евроатлантическата ориентация на България гаранти са двама министри- на отбраната и външните работи, а не правителството и всички, които гласуваме като мнозинство в парламента. Това ни накара да поканим министърът на отбраната, защото и аз и моите колеги знаем, какво правим заедно и да го попитаме той споделя ли всички тези неща. Това така ли е? Гарантът за евроатлантическата ориентация кой е? Всъщност не е ли мнозинството в парламента и ПГ на ГЕРБ, заедно с нашите партньори от РБ, когато са ни помагали?”, поясни още той. Радев каза, че са получили уверенията от министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки.. „Министърът започна с благодарности към нашата група. След като разбра какъв е повода и защо беше извикан в парламента”, заяви народният представител от ГЕРБ.

Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. се срещна и с Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, за да разговарят по темата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2024 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
РАБОТАТА МУ Е "ГАРАНТ"

2016.07.20 | 22:11

3
тапанар
bulgarisch

2016.07.20 | 22:11

2
тоя ваш театър е по-нескопосан и от турския преврат...
абе

2016.07.20 | 22:11

1
Ненчев, да ти имам флотилията, да ти имам...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини