ОФК Пирин и SPORT DEPOT сключиха партньорски договор

  • 20 юли 2016 13:08

  • 1105
  • 0
ОФК Пирин и SPORT DEPOT сключиха партньорски договор
©

Фен екипировката на клуба ще се предлага в магазина на SPORT DEPOT в Благоевград, както и онлайн на www.sportdepot.bg

ОФК Пирин вече ще разполага с нов магазин, в който привържениците на клуба ще могат да закупуват всякаква официална екипировка на орлетата, както и фенски артикули.

Този петък (22.07.2016) предстои представянето на новата екипировка на орлетата, които ще се състезават с елитната италианска марка ERREA.

От 14:00 часа в магазин SPORT DEPOT в благоевградския МОЛ LARGO ще се проведе кратък коктейл-пресконференция, на който ще бъдат представени официалните екипи на Пирин, а съвместно с тях и някои от новите попълнения в отбора.

SPORT DEPOT ще предоставя финансова подкрепа на клуба в размер на 20% от продажбите на фен екипировка.

Каним всички фенове на ОФК Пирин, журналисти и привърженици на спорта от региона да присъстват на представанято.

В началото на тази година SPORT DEPOT сключи официален договор с елитната италианска марка за отборна екипирвовка ERREA. Това е поредна стъпка към задълбочаване работата и подкрепата на спортните клубове в страната. Марката ERREA е известна с качеството на своите продукти, гъвкавостта си и високия професионализъм в работата с професионални и аматьорски отбори. Тя е една от водещите марки за екипировка за спортове като волейбол, футбол, баскетбол, а също така и за не толкова популярните у нас спортове като ръгби, хандбал, бейзбол и др.

Последвайте канала на

Novini.bg
1105 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини