Сотир Цацаров: Шпицкоманда в прокуратурата няма. Тя съществува в нечие болно съзнание (видео)

  • 12 юли 2016 08:08

  • 2448
  • 0
Сотир Цацаров: Шпицкоманда в прокуратурата няма. Тя съществува в нечие болно съзнание (видео)
©

В интервю за Нова телевизия главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в коментира стрелбата в Слънчев бряг между хората на Божо Кравата и Митьо Очите.

„Слънчев бряг е нещо като административна държава в държавата и комплексът се превръща в апетитна територия за всеки, който иска да реализира средства по незаконен начин. Мисля, че изяснихме въпросът с парко и нарко мястото. Това е война за територия“, коментира Цацаров.

„Много укори се изсипаха върху общественото пространство, че едва ли не прокуратурата и полицията е ударила едната групировка, за да разчисти място на другата. Бъдещето ще покаже, че не е така“, коментира той и добави: „Държавата трябва да си дойде на мястото. Това е нагла престъпност. На пръв поглед Слънчев бряг е море, но всъщност това е едно блато“.

Във връзка с оправдателната присъда на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, Цацаров коментира, че няма да уволни прокурорката, загубило го втори път. Той смята, че не е реално твърдението, че прокуратурата е използвана за бухалка, за да се затвори устата на бившия депутат от ДПС.

„Обществено опасно е, но политически изгодно е всеки да си измива ръцете с Прокуратурата“, заяви още Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2448 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини