Всички тела са красиви...дори на 70

  • 11 юли 2016 13:25

  • 3140
  • 1
Всички тела са красиви...дори на 70
©

Срамуваме се от телата си когато сме тийнейджъри, срамуваме се от себе си точно преди бала, когато сме в зряла възраст и се припичаме на плажа, веднага след като родим... Изобщо почти във всеки момент от живота си не сме доволни от определена част от тялото си.

Истината обаче, е, че всяка фигура е красива. Това показва фотографката Джейд Бийл с последната си гола фотосесия на влюбена двойка, чукнали завидните 70.

„Джери, на 75 и Дарвин, на 70, влюбени от 20 години. Отказвам да приема широкоразпространеното схващане(особено в западните държави) за това какво е красиво, особено що се отнася до това какво сакрално място е нашето тяло. Защо приемаме убеждението, че едно нещо е по-красиво от друго? Много хора ежедневно се опитват да ни убеждават да си купим този и онзи продукт, който ще ни помогне да заличим следите на времето. Погледнете красотата на тези двамата - тела - храмове на години, изпълнени с любов, разочарования, възходи и падения. Ето това е наистина стойностно и красиво“, написа в профила си в социалната мрежа Instagram под фотографиите на 70-годишните си герои.

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
3140 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.16 | 21:59

1
По черен нямаше ли?

Добави коментар

Водещи новини