Българин гледа под полите на англичанки в метрото

  • 07 юли 2016 10:55

  • 6978
  • 2
Българин гледа под полите на англичанки в метрото
©

Български гражданин ни прочу във Великобритания с налудничавото си поведение. Орхан Идриз гледал под полите на пътничките в метрото, съобщава сайтът kentonline.

Това се случва в град Мейдстоун. Непристойните му действия са от миналия декември до януари тази година. Има подадени на жени, които се оплакват, че нашенецът ги е преследвал, след което ги е атакувал между едни и същи спирки на метрото.

Според жалбите 38-годишният мъж се качвал в метрото, след което набелязвал жертвите, които носели поли, и започвал да ги дебне, като се криел между седалките. Жените дори твърдят, че веднъж Орхан си е позволи да се приближи до една от тях и да й вдигне полата. Друга жена е описала случай, в който Идриз е седнал близо до нея и по време на пътуването е започнал да къса вестника, който е носел със себе си. Парчетата хартия той сдъвквал и започнал и започнал да ги плюе в скута на непозната спътница.

Друго обвинение към него е постъпило още през месец юни 2015 г., когато мъжът е работил в студио за красота и солариум. Той бил силно впечатлен от клиентка и за да демонстрира внимание, започнал да й предлага безплатни услуги. Когато посетителката влязла в съблекалнята, той я наблюдавал тайно. Дамата обаче го забелязала и подала жалба срещу него. Жертвата твърди, че тормозът е продължил цяла седмица. Всеки ден той заставал пред магазина, в който тя работела и я наблюдавал докато смяната й не приключи. Въпреки молбите й да престане, той не спял.

Инцидентите с Идриз спират едва след намесата на полицията.

Сега Орхан Идриз ще се изправи пред съда, защото не се признава за виновен. Неговото дело ще се гледа в Мейдстоун на 29 септември.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
6978 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
МетроГном

2016.07.07 | 15:39

2
И откога по-точно в Мейдстоун има метро!?
от БГ opit има проблеми с обсебване от деца

2016.07.07 | 15:39

1
подобни обсебвания ги правят непреродени деца..ползват мъже д а проучват дамите защо не могат да с е преродят.. Наблизо всеки път като минаваме ни карат да огледаме едно жилище където живеят две момичета ,мака и баща.. най накрая с е оказа че бащата е монтирал опасен телевизор в кухнята и дълго чакащи з а прераждане деца са облъчвани зверски от телевизора.. Да се огледат жените които са се жалвали за нещо което дразни децата..

Добави коментар

Водещи новини