Промоционали цени за ранно записване в изложението за печатни и рекламни комуникации в България – CO

  • 06 юли 2016 17:28

  • 2701
  • 1
Промоционали цени за ранно записване в изложението за печатни и рекламни комуникации в България – CO
©

Петото издание на изложението за печатни и рекламни комуникации в България – COPI‘S – Communication art print image sign, организирано от Интер Експо Център, ще се проведе от 5 до 7 октомври 2016 г. в София.
 

Кампанията по организацията на събитието стартира в средата на месец май и вече 90 фирми са заявили своето участие. 2/3 от предвидените площи, в размер на 5000 кв.м., са продадени до този момент.
 
Възползвайте се от възможността и станете участник в изложението като заявите участие си до края на месец юли, с което ще получите отстъпка в размер на 30% от незастроената площ.
 
Директните чуждестранни компании, които се включиха до момента в изложението, са от Полша, Унгария и Китай.

COPI‘S събира ежегодно специалисти в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама, като най-внушително е присъствието на дистрибуторите на машини, технологии и медии за дигитален широкоформатен печат. Като важен форум за развитието на печатарската и рекламната индустрия в Югоизточна Европа, COPI`S ежегодно привлича нарастващ брой специалисти от страната и региона.

Последвайте канала на

Novini.bg
2701 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
???

2016.07.06 | 19:10

1
Тези от IEC нямат клиенти ли??? Гледам събрали някакви мебели с някакви машинарии, някакви строителни фирми... абе да си намалят цените и да си напълнят залите!

Добави коментар

Водещи новини