Майката от Самораново плаши, че ще се запали пред полицията в Дупница

  • 05 юли 2016 13:23

  • 5866
  • 1
Майката от Самораново плаши, че ще се запали пред полицията в Дупница
©

39-годишната Ралица Радева от дупнишкото село Самораново, която обяви 9-годишния си син за отвлечен, заплаши, че ще се самозапали пред входа на полицията в Дупница.

"Полицията се гаври с мен, пиша жалби, изкараха ме луда, сега им се обадих, че ще обявя протест и ще се самозапаля пред входа, но те с ирония ми казаха: Пак ли си ти ма,пак ли си скрила детето си на тавана, а Владимир от Дамяница продължава да ме плаши с разфасоване на децата ми, след 20 минути ще се самозапаля и ще сложа край на тази сага", обяви Ралица, цитирана от Struma.com.

В момента прокуратурата приготвя искане до съда за принудително лечение на майката, чиито син Иван на 9 години бе открит скрит на тавана в собствения му дом, докато цялото село, полицията търсеха детето и разпитваха "похитителя" Владимир Владимиров от санданското село Дамяница.

Според Ралица и днес Владимиров я заплашвал, че ще разфасова децата й. Той отрича и твърди, че тя е със сериозен здравословен проблем. Жената се оплака и че е била нападната и пребита от бившия си приятел.

Институциите работя, но има процедури, които бавят във времето решението на проблема.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5866 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.06 | 08:50

1
Волене,просто мекере,прибери си хората в психиятрията и ТИ СЛЕД ТЯХ,БЕГОм.....мама ти да е..а ,турски помяр.

Добави коментар

Водещи новини