Чужденец размаха желязо срещу общински служители

  • 01 юли 2016 19:44

  • 1687
  • 3
Чужденец размаха желязо срещу общински служители
© БТВ

Чужденец размаха желязо срещу общински служители, които поставили скоби на колата му в Русе. Намесата на полицията предотврати насилие, информира БТВ.

Екшънът се разиграва по обяд в непосредствена близост до сградата на полицията. Турски гражданин паркира в синята зона, без да си плати. Колата е закопчана и избухва скандал.

Ситуацията описва потърпевшия Иван Ангелов: „Аз му обяснявам, че има знаци, указателни табели, които да гледа и да си плати. Да си пусне есемес”.

По думите на съпругата му, чужденецът търсел автомат за паркиране като във Франция. И не видял знаците, че трябва да плати чрез съобщение.

„Не го видях, ако съм го видяла, щях да се обадя. Мъжът ми му удари по стъклото и каза ще ти платя, те заминаха”, описва тя.

Когато паякът се връща, общинарите са посрещнати с оръжие.

Ангелов уточнява, че са се върнали, за да махнат скобата. „Почна да се кара, накрая започна да се бърка за нож, взе да ни заплашва, извади желязо и посяга да ни бие с него”.

Полиция се намесила и иззела оръжието, французинът платил глобата, а колата му било освободена.

Последвайте канала на

Калина Христова
1687 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
киро

2016.07.14 | 17:56

3
французин от африка
!

2016.07.02 | 23:33

2
Докато се е разправял е бил турски гражданин,но след като е взел желязото става французин.Той и автора като се е събудил сутринта си е казал "аз съм журналист",но след като е написал статията разбрал,че е некадърник.
Франсето От Истамбул

2016.07.02 | 18:53

1
Абе резак си взел наша циганка и живее в Франция.Ако беше в Турция щеше да оцапа и дупето.Там също се плаща в брой

Добави коментар

Водещи новини