Дора се завръща с изненада за най-малките!

  • 30 юни 2016 17:36

  • 1271
  • 0
Дора се завръща с изненада за най-малките!
©

Излизат две от най-обичаните заглавия от култовата поредица за Дора Изследователката! От 4 юли в книжарницитe може да намерите:

Дора Изследователката
Животните

„Животните“ (32 стр., цена: 4.90 лв.) е подходяща за будни малчугани, които обичат гатанките и нямат търпение да опознаят света! На свой ред Дора Изследователката много обича животните и тази великолепно илюстрирана книжка го доказва. Ще й помогнете ли да научи имената на всички животни? Както знаете, нейният братовчед Диего разбира езика на животните и се грижи за тях, когато изпаднат в беда. Зайче, бухалче, сърничка, калинка... Книжката съдържа невероятно красиви стикери!

Дора Изследователката
Какво учим в детската градина

„Какво учим в детската градина“ (48 стр., цена: 4.90 лв.) е предназначена за палавите малки всезнайковци, които искат да се забавляват от сърце! Тук ще се срещнете с всички добри приятели на малката изследователка - Ботичко, Вера, Тотор, Тико, Трио „Фиеста“ и Голямото червено пиле. Заедно ще откриете числата, звуците, формите, цветовете и противоположните думи. Ботичко иска да научи буквите, за да напише „Дора“. А ти познаваш ли буквичките, с които се пише твоето име? Хайде заедно да открием буквите!



Проектът на MTV и канал „Никелодеон“ надмина всички очаквания за популярността на Дора, сдоби се с шест номинации и една награда „Еми“, а днес очарователната анимационна героиня и нейните приятели владеят въображението на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света. Книжките за будното момиченце са богато илюстрирани и преливат от забавни случки и интересни факти, които превръщат четенето във вълнуващо преживяване. Лъскавите стикери и картинки за изрязване ангажират вниманието на дечицата, поощряват активността им и развиват творческия им усет.

Последвайте канала на

1271 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини