Полицай спаси живота на самоубиец

  • 30 юни 2016 16:23

  • 1437
  • 2
Полицай спаси живота на самоубиец
© Булфото

Полицейски служител от Районното управление в Нови пазар е спасил живота на 67-годишен жител на село Мировци, съобщиха днес от пресцентъра на ОД на МВР в Шумен.

Районният инспектор, обслужващ населението на селото, получил в началото на месеца обаждане от жена, която се представила за дъщеря на мъжа. Тя обяснила, че е изключително притеснена за баща си, тъй като от няколко дни правила опити да се свърже с него по телефона, но той не отговарял. Споделила, че от известно време баща й злоупотребявал с алкохола, а в един от последните й разговори с него той споменал, че имал намерение да запали имота си и да сложи край на живота си.

Полицейският служител, който бил в почивка, веднага се насочил към адреса на Р. Р. Тъй като пътната врата на имота била заключена, полицаят прескочил оградата и влязъл в двора, където доловил мирис на бензин. Заедно с местния жител А. А. влязъл в къщата. В една от стаите била открита купчина с лекарства, но собственикът на имота не бил в жилищната сграда. Полицаят чул звук в едно от помещенията от близката селскостопанска постройка, където Р. Р. бил намерен да лежи на земята, с посиняло лице и силно затегнато въже около врата му.

На пострадалия е оказана първоначална помощ от полицая, след което е транспортиран и настанен за лечение в болницата в Нови пазар.

За проявения висок професионализъм младшият полицейски инспектор Борис Борисов е отличен с похвала от началника на полицейското управление в Нови пазар.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1437 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ККККККККККККККККККККККККККККККККККККК

2016.06.30 | 22:01

2
ЖОРНАЛИСТЧЕ ПРИ ТЯХ ТОВА Е ЕЖИДНЕВИЕ НО НИКОЙ НЕ ГО ОЦЕНЯВА ОСТАНАХА МНОГО МАЛКО СЪВЕСТНИ ПОЛИЦАЙ КОИТО СЛУЖАТ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ЗА ЧЕСТА И СЛАВАТА НА ПАГОНА
а Бойко курва на Доганя

2016.06.30 | 17:14

1
при курва бойко е такааааааааааааааааааааааааааааааа

Добави коментар

Водещи новини