Защо изневярата трябва да се опрощава на мъжете

  • 30 юни 2016 13:27

  • 7695
  • 1
Защо изневярата трябва да се опрощава на мъжете
©

Изневярата е един от най-големите пороци, на които е способен средностатистическият мъж. Изкушенията са навсякъде, а през лятото сме бомбардирани от женските прелести, че всеки въздържал се от летни забежки трябва да получи орден "Стара планина".

Актът на невярност обикновено успява да изгори всички емоционални мостове, както и женската чест, егото, доверието, вашата колекция от футболни автографи, колата и т.н. Жените винаги ще са готови за спретването на една бърза драма и затова препоръчваме на всеки беглец да приеме истината - хванат ли те, просто се откажи от всякаква връзка с рогоноската.

Има причина, поради която предлагаме на всеки мъж да пази тайната така, както балканът мълчи за кюфтетата, но благодарение на холивудските филми, всеки предпочита да проговори. И понеже знаем, че ще тръгнеш да се оправдаваш, предлагаме следните важни доводи, които трябва да опростят грешките!

Физиология е

Жената може да произвежда по една яйцеклетка на месец, докато мъжът може да произвежда милиони сперматозоиди в срок от 20 минути до 1 час. Емоционалната смяна на настроенията при жената е абсолютно позната по време на производството, но нито една дама не знае в какво се превръщаме, когато ДНК материалът се активира от новите къси панталонки на секретарката или щом се озовеш в метро пълно със самодиви, тогава се чувстваш като Ким Чен-ун пред ракетна установка в Байконур. Истината е, че природата ни е дала най-големият порок и след това е направила пуканки и започнала да гледа колко точно цветенца можем да опрашим. Имаме отговорности, мили дами и трябва да ги изпълняваме!

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/zashto-iznevyarata-tryabva-da-se-oproshtava-na-muzhete.29685.html

Последвайте канала на

Novini.bg
7695 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дама

2016.07.28 | 12:58

1
пръдльовци с огроммно его, слабаци

Добави коментар

Водещи новини