Мария отсвири образованието си

  • 29 юни 2016 07:52

  • 6607
  • 3
Мария отсвири образованието си
© Булфото(архив)

Година след като записа специалност „Музика и продуцентство” при Етиен Леви в НБУ, Мария все по-рядко стъпва на лекции. По време на първите си два семестъра в университета миньончето бе спрягано като най-редовната студентка в профила.

Днес обаче тя е фокусирала вниманието си изцяло върху кариерата и семейството и почти не й остава време за учене.

„Следвам, защото ми доставя удоволствие. Тази година наистина не бях толкова редовна, колкото миналата, но когато човек има желание, всичко се получава. За завършване обаче още е много рано да говорим”, смее се изпълнителката на „Любими ръце”.

„Не ми е фиксидея и няма да се мъча да се дипломирам на всяка цена. Да, опитвам се да балансирам, но има нещо много важно – не си продължавам образованието веднага след гимназията, имам вече и кариера. Така че лекциите и следването наистина са ми по-скоро като хоби”, разказа още пред „Монитор” тя.

Към момента заралийката тръпне в очакване на гръцките музикални награди, където дуетът й с южния й колега Стан - „Страдам” ,е номиниран за песен на годината. В началото на септември певицата ще представи и нов проект, по който ще работи с други трима гръцки изпълнители.

Последвайте канала на

Novini.bg
6607 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.08.26 | 08:43

3
важното е да свири на когото трябва
1

2016.07.15 | 17:34

2
бсу
Gosho

2016.07.02 | 02:34

1
Kiflata ima diploma-magistar kato muzikantka,mnogo hubavo sviri na kaval i saksofon,galta i smuche i vodata ot tqh :))

Добави коментар

Водещи новини