Силвия Кацарова: Грешка на лекар промени живота ми

  • 29 юни 2016 06:52

  • 8588
  • 0
Силвия Кацарова: Грешка на лекар промени живота ми
© Булфото(архив)

Силвия Кацарова е преминала през тежка 4-часова операция за смяна на тазобедрената става, след като преди това е имала неуспешна интервенция. Певицата даде първо си интервю след операцията. Силвия се подложила на смяна на тазобедрена става. Тъй като през 2010 година претърпяла същата интервенция, но неуспешна, обяснява Кацарова пред "LOVE style".

„Поставенета ми става беше с четири сантиметра по-дълга. Поради тази причина ми се изкриви гръбнакът и получих две дискови хернии. Даже се съсипа и здравият ми крак, който вече върви към същата диагноза. Преживях шест кошмарни години и буквално минах през ада. Чувствах се много зле и постоянно бях на обезболяващи. Токчетата на едната от обувките ми се режеха с три сантиметра, за да се уравновеси стойката ми. Дори, ако гледате коцертите от този период, се вижда, че куцам. Имаше моменти, когато двата ми крака бяха като отрязани и стъпка не можех да направя. Тогава ми се плачеше. Направо изпадах в депресия”, споделя Силвия.

Тя е разочарована от доктора, извършил първата операция преди шест години, който се скрил. За нея това било най-обидното в случая, но тъй като не е конфликтна, не иска да каже името му. Няма намерение и да го съди.

Преди втората си операция направила добро проучване и дори консултация при професор в Турция. Решила твърдо да направи втора операция у нас, след като преживяла неприятен инцидент преди юбилейния си концерт. Тя паднала на двете си колена и си ударила челото.

„Сега докторите с мен са се мъчили четири часа. За мое щастие, след интервенцията нямах никакво неразположение, а на третия ден ме вдигнаха на крака. Вече без проблем изкачвам три-четири стъпала. Рехабилитацията продължава час и половина. Много бързо върви възстановяването и стойката ми е абсолютно променена”, завършва певицата.

Последвайте канала на

Novini.bg
8588 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини