Спипаха непълнолетни в дискотека след полунощ

  • 28 юни 2016 20:39

  • 1480
  • 2
Спипаха непълнолетни в дискотека след полунощ
©

Пет непълнолетни лица в дискотека след полунощ са установени при специализирана полицейска операция в Смолян, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

Със заповед на директора старши комисар Николай Димов продължава провеждането на специализирани полицейски операции за контрол по спазване на режима за присъствие на малолетни и непълнолетни лица в питейните заведения, на обществени места, осигуряване на обществения ред на територията, обслужвана от РУ–Смолян.

Само в Смолян са установени пет непълнолетни лица, пребиваващи в нощен клуб - дискотека около 03.00 часа на 27 срещу 28 май 2016 г. Уведомени и извикани са родителите на установените непълнолетни лица, след което са предадени на тях. Образувани са общо седем административни преписки, от които пет на родителите, като на едно от децата е съставен акт на настойниците му – баба и дядо, тъй като родителите му не са в страната.

Служителите на РУ-Смолян са съставили един акт по наредбата на Община Смолян на охранителя на нощното заведение, както и на управителя на същото заведение. Реализираните полицейски операции са проведени с цел превенция върху противообществени прояви, хулиганства, побои и други деяния, нарушаващи обичайните норми за морал и поведение на обществени места и тя ще продължава да бъде осъществявана.

Последвайте канала на

Калина Христова
1480 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пламен

2016.06.29 | 14:50

2
Глоби,глоби и пак глоби.Простия народ разбира когато почнеш да му бъркаш в джоба.
ВАЖНО

2016.06.29 | 06:41

1
ТВА НОВИНА ЛИ Е.............

Добави коментар

Водещи новини