Изи Кредит е най-отговорната компания в своя сектор, сочи проучване на TNS BBSS

  • 28 юни 2016 17:37

  • 4892
  • 5
Изи Кредит е най-отговорната компания в своя сектор, сочи проучване на TNS BBSS
©

Финансовата институция Изи Кредит е най-отговорната компания в сектора на небанковите финансови услуги. Това показва национално представително проучване на агенцията за независими маркетингови проучвания TNS BBSS, проведено сред над 800 български граждани на възраст над 18 години в цялата страна. Според респондентите за месец май 2016 г., които посочват конкретна организация от бранша, Изи Кредит е компанията за малки потребителски кредити у нас, която има най-отговорното поведение към хората и обществото.

Проучването на TNS BBSS „Отношение към компании и социални активности в сектора на небанковите финансови институции“ е проведено през месец май и има за цел да отчете мнението, представата и нагласите на гражданите относно ангажираността на десет от водещите компании за малки кредити към хората и обществото. Според анкетираните Изи Кредит е най-разпознаваема в прилагането на практики за ясно и прозрачно предлагане на своите продукти и услуги. Те посочват Изи Кредит още като финансовата институция, на която те могат да разчитат. Организацията получава и водещи показатели в областта на партнирането за различни спортни събития в страната. Резултатите на компанията са в унисон с общото възприятие на анкетираните жители от страната, които посочват, че за тях отговорна небанкова финансова институция е тази, която е морална и коректна с клиентите си, предлага прозрачни условия на клиентите си, и подкрепя хора в неравностойно положение.

Данните от проучването се отчитат само няколко месеца след като Изи Кредит беше определена за „Компания на годината 2015“ за устойчив и отговорен бизнес от специализирано бизнес издание у нас, както и след провелата се наскоро мащабна маркетингова кампания, подчертаваща значимостта на ролята на кредитния консултант и персоналния подход към клиента, които са в основата на бизнес модела на Изи Кредит.

„Резултатите са голямо признание за нас и труда на целия ни екип и над 3 500 кредитни консултанти в страната. Откакто правим бизнес, вече повече от 11 години, ние винаги се сме стремели да се развиваме устойчиво и отговорно, както и да бъдем близо да нашите потребители, партньори и служители. Ангажирани сме и в развитието на обществото, като подкрепяме и провеждаме различни значими социални каузи, които вярваме, че могат да имат дълготраен ефект във времето за всички“, коментира Кирил Михайлов изпълнителен директор на Изи Кредит.

За Изи Кредит

„Изи Асет Мениджмънт” АД или Изи Кредит (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е водеща компания в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента. Продуктите на Изи Кредит са съобразени изцяло с персоналните желания и потребности на клиентите на компанията: Easy Credit, Кредит Пенсионер, Easy Month и Easy Max, които се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на Изи Кредит и в Български пощи, които са достъпни в над 2000 пощенски клона в страната. Изи Кредит е първата българска компания за малки потребителски заеми, която стъпва на външните пазари. В Европа финансовата институция присъства освен в България, така и в Украйна, Румъния, Полша, Чехия и Македония. Само у нас, в Изи Кредит работят над 3 500 служители и кредитни консултанти, като компанията притежава над 140 собствени офиси в цялата страна. Изи Кредит е носител на приза „Компания на годината 2015“ за устойчив и отговорен бизнес на сп. Business Lady. Повече за Изи Кредит може да прочетете на сайта на компанията www.easycredit.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
4892 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
begaite

2016.07.29 | 16:25

5
kolko poznati izgorqha s tiq
Тони Стораро

2016.07.29 | 16:25

4
Бягайте надалече

2016.07.22 | 22:51

3
това реклама ли е , имам познат който се подлъга да тегли кредит от тях после му звъняха всяка седмица защото плащането било на седмични вноски а не на месечни , докато го изплати що не получи нервна криза

2016.07.22 | 22:51

2
MALKO POVETCHE OBCHTA KULTURA NA PERSONALA SI - PREPORUKA
Дееба И Боклуците

2016.06.28 | 21:28

1
Защо ми триете коментарите драскачи скапани платени????

Добави коментар

Водещи новини