Дни на повишен егоизъм

  • 29 юни 2016 06:10

  • 3616
  • 0
Дни на повишен егоизъм
©

Дни на повишен егоизъм и липса на разбиране на интересите на другите хора. Небрежност, поради която може да се изпадне под отрицателното въздействие на околните.

Избягвайте през този период всякакви прояви на насилие (както физически, така и емоционални), ревност, изблици, собственически инстинкти. Старайте се да не извършвате самостоятелни разходки под Луната и в лоното на природата без сериозна защита.

Може би някой ще почувства нужда от вземане на „хирургични мерки” и конструктивни решения относно отношенията във връзката си. Интензивността на емоциите може да попречи да се направят адекватни изводи и да се вземат разумни решения. В тези дни е трудно да се спазва златната среда. Въпросите с „да” или „не” стоят ребром пред вас. Добре е да се опитвате да контролирате процеса и евентуално отложете всякакви преговори за по-късен период. Семейни тържества и бракосъчетания също е добре да не се организират сега. Разногласия могат да възникнат както в любовта, така и по финансовите въпроси. Това са критични дни за отношенията, които са достигнали до задънена улица.

До 13:04ч Луната се намира в знак Овен, а след това се премества в знак Телец. Във времето от 10:47 до 13:04ч ще се движи по празен курс, затова през този период не е подходящо да се започват важни и нови дела.

25-ти лунен ден – Денят е пасивен. Желателно е да се уедините и да се обърнете към вътрешният си свят т.е. да се затворите в своята раковина. Прекарайте времето в изолация, за да съберете сили и да намерите опора за по-нататъшното съществуване. Може да забележите упадък на силите си, че изпадате в апатия и някаква вътрешна опустошеност. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие, противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите трябва да има своето основание. Срещите протичат добре, но без особен подем.

Отношения - Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да заинтересовате партньора си и да намерите общо развлечение.

Интимен сценарий - Създайте интимна вечеря с добра храна, романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино. Това трябва да е подготовка за дългия маратон в леглото. Днес бързият секс не е привлекателен. Може да започнете с разпускащ масаж. Дългата прелюдия, откриване на нови ерогенни зони, сладострастни пориви. Подходящ е чувственият и бавен секс. Ето какво ще ви хареса сега.

Бизнес - Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3616 0

Свързани новини

Водещи новини