Унизителна случка я накара значително да отслабне

  • 28 юни 2016 14:17

  • 3697
  • 1
Унизителна случка я накара значително да отслабне
©

Главно действащо лице в днешния ни материал е една 36-годишна дама, която работи като plus size модел, но унизителна случка я кара да погледне на себе си с други очи и да свали повече от 100 килограма.

До преди години Роузи Мекардо тежи 190 килограма и е размер 36 според американската номерация и 40 според британската и въпреки че работи като plus size модел, самата тя не се чувства удовлетворена от външния си вид. Една случка обаче я кара не просто да си мечтае за по-тонизирано и слабо тяло, но и да се потруди, за да си го осигури.

Роузи е в самолет за САЩ, който след малко ще излети, но пътниците не могат да седнат по местата си, защото тя е запушила пътеката и се опитва да седне на седалката си, но уви не успява да се побере в нея. След минутни на неуспешни опити един от стюардите ѝ заявява, че явно няма да се побере и затова трябва да закупи билет и за втората седалка, намираща се до нейната, за да може да седне и самолетът най-накрая да излети. Роузи признава, че се е почувствала отвратително.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
3697 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
пф

2016.11.24 | 17:50

1
И ся ще си го изкарва на мъжете, ясно поредния бок****

Добави коментар

Водещи новини