Защо жените не се харесват взаимно?

  • 28 юни 2016 10:46

  • 4787
  • 0
Защо жените не се харесват взаимно?
©

Можем да бъдем приятелки и да си имаме доверие, но това не променя нищо. Защо жените не се харесват взаимно – просто така ли?

„На красивите като мен не им е лесно – другите жени ни мразят само за това, че изглеждаме страхотно“. Това е основната теза в статията „Защо жените ме мразят за красотата ми“ на Саманта Брик, публикувана в британския вестник Daily Mail.

По адрес на журналистката, посветила материала на хубостта си, се посипаха заплахи и обиди в Twitter, Facebook и на имейла ѝ. Имаше и съчувстващи, но много по-малко.

Какво изпитваме ние, четейки тази статия? Донякъде ни е жал за Саманта. Шефката ѝ я тормози, защото Сам е с десет години по-млада и умее да се облича добре. Нито една, дори и най-добрата ѝ приятелка не я е поканила да ѝ стане шаферка. Рядко я канят на гости – жените се притесняват за верността на мъжете си.

От друга страна обаче ни дразни, когато Брик пише „Аз не съм Ел Макферсън. Но съм висока и стройна блондинка и всички ми казват, че съм красива“. Обидените читателки отговарят: „Мразят те, не защото си красива, а защото си самонадеяна егоистка, която се мисли за кой знае какво“.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
4787 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини