Ампутират ръката на единия от пострадалите в зверската катастрофа на "Тракия"

  • 27 юни 2016 16:47

  • 6571
  • 0
Ампутират ръката на единия от пострадалите в зверската катастрофа на "Тракия"
© Getty Images/Guliver

Ръката на 47-годишен мъж, пострадал при днешната тежка катастрофа на АМ "Тракия", ще бъде ампутирана. Това съобщиха от УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, където ще бъде извършена операцията, информира "Дарик". Мъжът е шофьор на леката кола, в която по-рано през деня се блъсна ТИР. Докаран е в болницата след произшествието в контактно състояние, уточниха още от лебечното заведение.

Припомням, че при зверската катастрофа, която стана около 13.00 часа в района на 156-и километър на АМ “Тракия”, на място загина жена на 43-години. Според първоначална информация, ТИР спукал гума, преминал през разделителната мантинела и се преобърнал в лентата за движение в посока Бургас, а в него се блъснал лек автомобил “Ауди” с добричка регистрация.

При удара, жената, която пътувала в тежкотоварния камион с 50-годишен водач от Съединение, е загинала. Пострадали са шофьорът на колата, на 47 години, и 44-годишната му спътничка.

Местопроизшествието е отцепено и посетено от служители на сектор “Пътна полиция”. До приключване на огледите движението в района на катастрофата се извършва в лявата лента.

Последвайте канала на

Калина Христова
6571 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини