ТИР спука гума и се преобърна на АМ "Тракия", загина жена (снимки)

  • 27 юни 2016 14:54

  • 10927
  • 1
ТИР спука гума и се преобърна на АМ "Тракия", загина жена (снимки)
© Булфото

Движението по АМ „Тракия”, в района на Раковски, посока Бургас, се осъществява в едната лента, съобщават от пресцентъра на МВР.

Тежкото пътно-транспортно произшествие в станало днес към 13.00 часа в района на 156-и километър на АМ „Тракия”, в района на Раковски. Според първоначалната информация, ТИР спукал гума, преминал през разделителната мантинела и се преобърнал в лентата за движение в посока Бургас, а в него се блъснал лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. При удара на място загинала жена на 43-години, която пътувала в тежкотоварния камион с 50-годишен водач от Съединение. Пострадали са шофьорът на колата, на 47 години и 44-годишната му спътничка. Местопроизшествието е запазено и посетено от служители на сектор „Пътна полиция”.

До приключване на огледите движението в района на катастрофата се извършва в лявата лента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
10927 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2016.06.28 | 15:42

1
Преди време бях написал че мантинелата е ниска тази ниска мантинела е за извън градски път за магистрала трябва да бъде двоина както на запад ще има още много жертви защото единичната мантинела неможе да спре камион . Не икономисваите пари за сигурност когато строите пътища .

Добави коментар

Водещи новини