Елен Колева взима 40 000 лв. от “Фермата”

  • 25 юни 2016 20:43

  • 5647
  • 2
Елен Колева взима 40 000 лв. от “Фермата”
©

Елен Колева винаги се е славела със своята пресметливост. Тя от години отказва да участва в реалити формати, ако продуцентите не изпълнят финансовите й условия. Предстои Колева да бъде част от втория сезон на ‘’Фермата’’, където се е спазарила за скромната сума от 40 000 лв., пише “ШОУ”.

Срещу това тя ще сади домати, ще гледа прасета и ще вади картофи в компанията на известни и безизвестни хора. Актрисата е сключила перфектен договор с продуцентите, според който може да си тръгне по всяко време, да ползва услугите на масажист след тежък ден на нивата и дори да спи отделно. За първи път в историята на шоуто известна личност получава толкова много лични облаги за времето на престоя си в него.

Елен се прочу най-вече с връзката си с милионера Краси Майонезата, с когото се караха и обиждаха в медиите повече време, отколкото траеше щастливият им период.

Наскоро Колева започна кратък романс със скандалния писател Калин Терзийски, но всичко бързо отшумя. Сега тя ще трябва сама да си изкарва парите, като понаучи това и онова за фермерството. Снимките на “Фермата” започват след месец и половина, а Елен вече упорито се учи да дои крави и купува по “Витошка” тоалети за доходоносния си селски период в шоуто.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5647 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Адаам

2016.08.29 | 15:11

2
Освен за еврей във вашите новини от други вероизповедания ще четем ли стаий, най-вече питам за православни българи каквито са повечето хора в България

2016.06.28 | 14:13

1
40 бона на улицата да ги намеря, няма да ги дам на тая

Добави коментар

Водещи новини