Астролог: Интуицията се изостря, може да получите прозрение

  • 25 юни 2016 06:51

  • 5548
  • 1
Астролог: Интуицията се изостря, може да получите прозрение
©

Луната е в знак Риби - знакът на космическата хармония. В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса.

Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си.

Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Ще преобладават романтично настроение и мечтателност. Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

21-ви лунен ден – символ, на който е конят, който олицетворява стремително движещата се енергия, но поддаваща се на контрол, както конят се поддава на контрола на своя ездач. Тази енергия е креативна, отправена за съзидание на новото и творческо преобразуване на действителността. Тя е предназначена не за експанзивни действия, а за укрепване на съществуващите позиции. Време да се създава, да се твори нещо ново, но на основата на старото. Ефекта от съвместните усилия се увеличават в геометрична прогресия според количеството участници.
Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми.

Днес може да постигнете вътрешна трансформация, да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите. Важно условие за успеха е да бъдете честни не само с другите, но преди всичко със себе си. Добър ден да се заредите със сила и енергия от природата – чрез контакт с дърво, вода, слънце или чрез друг природен обект.

Отношения - Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.

Секс - В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5548 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Астролог

2016.06.25 | 13:56

1
Останаха ни само едни звезди и това си е.....

Добави коментар

Водещи новини