Бъчварова: Турция все още не изпълнява задълженията си по споразумението за реадмисия (видео)

  • 24 юни 2016 12:42

  • 2828
  • 2
Бъчварова: Турция все още не изпълнява задълженията си по споразумението за реадмисия (видео)
© Булфото

В кулоарите на НС министърът на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. коментира поисканата й оставка от БСП. Тя определи това като несериозно.

БСП трябва да отговори за извършителите на много убийства по време на тяхното управление, а също така и какво направиха за борбата с битовата престъпност. Аз също мога да искам оставки“, отбеляза вътрешният министър, предаде репортер на Новини.бг.

Относно реадмисията на бежанци, министър Бъчварова обясни, че все още нямаме официално изявление. „Вчера посланикът на България в Турция Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. е имала среща с представители на властите в Турция, но до този момент не съм се чула с нея. Към този момент нямаме наплив на бежанци по границата“, увери тя.

„Към вчерашния ден имаме задържани 90 бежанци, като голяма част от тях имат регистрации и се опитват да излязат нелегално от страната, но към момента няма увеличение на мигрантските потоци“. По думите й Турция все още не изпълнява задълженията си по споразумението за реадмисия на бежанци.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2828 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.25 | 08:14

2
Турция изнудва ЕС, но ако я приемат, по-добре и ние да се махаме, наполовина е в Азия, в какъв ЕС искат да се намъкнат...

2016.06.24 | 20:25

1
Неспазващия казва дръжте неспазващия

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини