Претендент за най-грозно куче в света прилича на Тръмп

  • 24 юни 2016 11:03

  • 3323
  • 2
Претендент за най-грозно куче в света прилича на Тръмп
©

Той е полудакел, полумексиканско голо куче. Макар че точната порода на Химисабу не е известна, той се превърна в гордостта на американския щат Айдахо. Не защото е най-красивото животно на света, а защото благодарение на уродливия си вид може да се превърне в най-грозното куче на планетата.

Пред останалите участници в конкурса за най-грозно куче той има едно сериозно предимство. Голяма част от хората, които го видят, смятат, че притежава прословутия перчем на кандидата за президент на Щатите от Републиканската партия Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

В момента, ден преди конкурса, тече онлайн гласуване, според което Химисабу е на второ място. Стопанката му Хедър обаче се надява опонентите на Тръмп да го подкрепят и в крайна сметка той да спечели надпреварата. А тя се провежда повече от 50 години и има за цел да наблегне на вътрешната красота на животните, а не на тяхната естетическа привлекателност. Носителят на наградата миналата година е Квази Моди, който, според някои, прилича на хиена.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Pretendent-za-naj-grozno-kuche-v-sveta-prilicha-na-Trump/nid-152134.html

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3323 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ОН

2016.08.01 | 12:21

2
еѝ ти с гумичката,що пак триеш скапаняк бесепарски?

2016.06.25 | 01:56

1
naprotiv...nai-gro3noto priliza na Boio tikvata /mangala

Добави коментар

Водещи новини