Борисов за учителските заплати: Рано е

  • 24 юни 2016 10:34

  • 4692
  • 3
Борисов за учителските заплати: Рано е
© Булфото

С огромно уважение към българските учители, такова решение на МС няма и не е било публикувано. Обсъждане за увеличение на заплатите не е имало, защото е рано. Последната дума имат депутатите. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в отговор на въпрос от парламентарната трибуна на народния представител Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в за обещаното увеличение на учителските заплати.

"Безспорно всеки министър иска в неговата област да се случват много неща. Това би било добро и политически успех, но тук идва баланса, който трябва да се направи. Всички искаме българските граждани да взимат високи възнаграждения. Вие знаете, че всяка Коледа подкрепяме българските пенсионери с 200 милиона от бюджета", изтъкна премиерът.

Той предупреди да не се драматизира и да се искат оставки в такъв сложен момент за Европа.

"Г-жа Кунева знае, че всички ние искаме да има увеличение, помагали сме с каквото можем. Приходите вървят много добре, октомври месец ще видим", обеща Борисов.

В отговор Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в заяви, че оставката на Кунева няма да предизвика шок в Европа и в България. "Никой не знае ще има ли увеличение на заплатите, в какъв размер. Когато навремето предупредих, че не ни трябва скандална и красива жена, защото и Гери-Никол ще ни свърши тази работа, бях прав. В зала "Арена-Армеец" беше направен един фолк конферт с неподплатени обещания"

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разясни, че подписаният документ на това събиране е искало да каже, че всички много активно ще преговаряме оттук-нататък по този въпрос. "Аз и финансовият министър ще участваме активно. Нека да се опитаме по-добронамерено и прагматично в следващите месеци. Безспорно заслужават повече да им се даде".

„Има неща, които оставят белези с десетилетия“, смени темата премиерът. „Такива решения са се взимали оттук и от света посоки, затова би трябвало всички да сме си извлекли поуки. Имаме много задачи да решаваме, много сме решили. В рамките на НАТО сме свършили много. Ние сме се доказали като лоялен член на НАТО“.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4692 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.06.27 | 12:26

3
tixoo...selqnina munzo boiko govori glyposti...

2016.06.25 | 17:09

2
Всички, които искат - получават, които стачкуват - получават, които заплашват - получават. Държавата краде единствено от пенсионерите, които са работили много и са плащали пълните си осигуровки! Държавата наруши едностранно договора с тях и им наложи таван!
Емигрант

2016.06.25 | 17:09

1
Бойко, прати им в Англия българската мафия набързо да оправят нещата !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини