БСП към Борисов: Опитът да изгладите различията за флотилията в Черно море бе неуспешен (видео)

  • 24 юни 2016 10:24

  • 2148
  • 0
БСП към Борисов: Опитът да изгладите различията за флотилията в Черно море бе неуспешен (видео)
©

Разтревожени сме, че министри са поемали без знанието на премиера ангажименти за участието на страната ни в регионални военни формати от министри. Това каза в декларация от името на ПГ на "БСП лява България" зам.-председателят на парламентарната група на левицата Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Той попита министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г как и къде се формира външната ни политика, както и кой и как формира мандата на министрите ни за подобни разговори. Вярно, че самият Вие направихте опит да изгладите различията, да представите една картина на единство между президента, министъра на отбраната и премиера, но според нас този опит беше неуспешен, обърна се Найденов към Борисов.

Проблемът не е само в разногласията, в това кой какво е разбирал когато се говори за военни кораби в Черно море – ясно е, че зад това стоят определени намерения за създаване на определена военна структура. И определенията за "изгубени в превода" са неуместни, заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП лява България".

И преди страната ни се е включвала в такива формати и резултатите винаги са се съизмервали с национални драми. Вие проявихте интуицията, че това е едно непопулярно решение, което ще срещне съпротивата на повечето български граждани, но това не може да преодолее впечатлението, че сме били на ръба на решение с драматични последици за страната ни, обърна се социалистът към премиера Борисов.

БСП се обявява категорично против за участие в морската инициатива на Румъния, против включването ни в регионални военни формати, още повече ако те са насочени против трети страни. Обявяваме се против действия и политики, които създават обстановка на конфронтация, военно противопоставяне в Югоизточна Европа и Черноморския регион. ПГ на БСП е за политика, която ще нормализира обстановката в региона. Ние сме за политика на добросъседство и сигурност. Всичко останало ще срещне нашето противопоставяне и отпор, завърши Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2148 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини