Преслава заби Ники Михайлов

  • 23 юни 2016 06:56

  • 24110
  • 10
Преслава заби Ники Михайлов
© Булфото

Женското отмъщение може да е жестоко! Доказа го фолк певицата Преслава. Макар месеци наред дума да не обелваше по въпроса, че бившият й Жоро Бирмата заби колежката й АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, Преси си го върна тъпкано. Най-оборотната чалгарка завъртя любовна афера не с кого да е, а голямата любов на Ася - вратаря Ники Михайлов, пише "България днес".

Поредният епизод от размяната на половинки в родните чалга-футболни среди, кипи с пълна сила. За по-малко от година двете певици врътнаха мъжете си. АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Михайлов често се събираха и разделяха най-вече заради изневерите на вратаря. Точно в момент, в който той обещава да се кротне и твърди, че иска семейство и деца именно с АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, получава нож в гърба. Половинката му иска да се разделят, а само седмица по-късно заминава на романтична почивка в Тайланд заедно с Жоро Бирмата. Националът е съсипан.
"Ники не очакваше подобно нещо. АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия винаги му е прощавала всички глупости. Той й обеща, че тази година ще се оженят, но тя явно не издържа и хукна при Бирмата", издават близки на футболиста.

Изоставеният Михайлов дълго не се показваше на публични места. Едва в последните седмици се върна към ергенския си начин на живот. С компания от свои верни приятели често може да бъде забелязан в нощните клубове на София. Резултатът не закъсня. Свалката с Преси е станала наскоро. Двамата не успяха да я запазят дълго в тайна. Във понеделник вечерта Преслава и Михайлов са пристигнали заедно в нощен клуб в Студентски град. Изпълнителката не е имала участие в клуба, дошла е като гост с Ники. Компания им е правила друга двойка - близка приятелка на Преси и нейното гадже. Четиримата са се настанили на едно от вип сепаретата в клуба, точно до диджея. Изпълнителката на "Водка с утеха" и синът на Боби Михайлов се забавляваха цяла нощ под звуците на чалга ритми. Михайлов бе във вихъра си, танцуваше, както рядко може да бъде уловен, и не изпускаше от уста любимото си наргиле, разказват очевидци. Двамата с Преси не са показали близост и размяна на ласки на публично място не е имало. Цялата дискотека обаче е станала свидетел, че компанията си тръгва по едно и също време в късните часове на нощта.

Аферата между двамата е най-доброто им отмъщение към бившите, убедени са близки на Преслава. Макар с Бирмата да стигаха дори до бой, за певицата бизнесменът си остава голямата й тръпка.

"При нас има любов, но проблемът е друг - ние не се разбираме. Като куче и котка сме. Прочухме се с нашите раздели и събирания. Но е факт, че един ден можеш да ни видиш заедно, утре да сме във война, на третия ден - да сме лудо влюбени, на четвъртия - пак да има някаква драма...“, изповяда преди време певицата. Двамата се прочуха с шумните си скандали, побоища дори в заведения. Последната им изцепка бе миналото лято, малко след като се разделят окончателно. Срещат се на паркинг в Слънчев бряг, започват да се карат, Станоев избухва и набива шофьора на Преси. След тази случка двамата окончателно прекъсват всякакъв контакт. Въпреки това полудява от ревност, когато разбира за любовта му с АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Жоро и Преслава бяха заедно повече от три години. "Общи познати й разказват как Жоро сега е много по-спокоен, няма караници с АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Той я глези, угажда й. Преслава се дразни", издават близки на певицата. Наскоро масло в огъня налива и още една бивша на Ники Михайлов - Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

"Радвам се, че АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия намери човека, който да я обича истински. С нея сме в добри отношения", издаде се в собственото си предаване Ни Ло. Така думите на Николета сложиха край на една война. Но избухна друга. Именно размяната на мъжете на Ни Ло и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия години наред бе нарицателно за женска злоба. Сега Ася има нов враг - Преслава, за която и бившата й най-добра приятелка ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и може да потвърди, че няма скрупули да постигне своето.

Последвайте канала на

Novini.bg
24110 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
м-дааа

2017.09.15 | 19:11

10
а бе този вратар ли е още
Gosho

2016.08.09 | 04:38

9
Kurvenska rabota,dneska lqga pod edin hui a utre pod drug,egah ti kuckite,che i na povikvane rabotqt oste .
100

2016.08.09 | 04:38

8
Това селянче го смазаха от клатене, но така е в големия град!

2016.08.09 | 04:38

6
Заби !? Да ви имам правописа...

2016.08.09 | 04:38

7
Кой на кого го е забил?
В е л и к и я

2016.08.09 | 04:37

5
Това грозновато и разюздено създание не се спря , ейй ..
хммммм..ко ви пречи

2016.08.09 | 04:37

4
хубаво си е момето...чикиджии прости..за вас няма шанс..а онзи малък педерунгел..що не го коментирате..футбол не може да играе..явно и онази му работа е като футбола..а и в крайна сметка щом се обичат младите да се вземат...
ХУЕВ

2016.08.09 | 04:37

3
Половин България заби!!Браво!!
то

2016.08.09 | 04:37

2
Ами те просто си разменят кифлите.
Mmmmm

2016.08.09 | 04:37

1
Какво направила Преспала?

Добави коментар

Водещи новини