Отложиха делото за убийството на Отвертката

  • 20 юни 2016 12:01

  • 4584
  • 1
Отложиха делото за убийството на Отвертката
©

Съдът в Кюстендил отложи делото за убийството на Николай Радев от Дупница заради извършване на операция на един от подсъдимите, информира БТА.

В съдебната зала стана ясно, че Николай Карастоянов е изпратил болничен лист, с който се удостоверява претърпяна медицинска операция. Това стана причина процесът да бъде отложен за 3 октомври, след като стана ясно, че Николай Карастоянов няма да се възстанови до 1 юли, когато беше определена допълнителна дата за делото. В съдебната зала днес се явиха само Иван и Владимир Карастоянови, техен адвокат и прокурорът. Не бяха дошли призованите свидетели, гражданските ищци, както и другите адвокати по делото. За пореден път пропускателният режим в съдебната палата беше засилен. Не се допускаха посетители с мобилни телефони, записващи устройства и фотоапарати.

За убийството на Радев, известен като бивш бодигард на "братя Галеви", са обвинени Николай, Иван и Владимир Карастоянови от Дупница. Случаят е от 11 март 2014 година, когато в местно заведение в Дупница умишлено е умъртвен Николай Радев, известен с прякора "Отвертката". Според държавното обвинение извършителите са тримата мъже от фамилията Карастоянови - бащата и двамата му синове. В обвинителния акт е записано, че причина за жестоката разправа била краткотрайна връзка между Николай Радев и Владимира Карастоянова, дъщеря на Николай Карастоянов, в резултат на която последвали влошени за дълго време отношения със семейството на младата жена, а във вечерта на инцидента е възникнал скандал, при който Николай Радев е получил прободна рана в коремната област, довела до масивна кръвозагуба, която станала причина за неговата смърт.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4584 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.07.20 | 09:25

1
Един престъпник по-малко!

Добави коментар

Водещи новини