Денди към Джамбазки: Вие влязохте в ЕП след политическа педерастия с Бареков (видео)

  • 18 юни 2016 10:12

  • 22630
  • 15
Денди към Джамбазки: Вие влязохте в ЕП след политическа педерастия с Бареков (видео)
© Булфото (архив)

ВМРО не организира нищо. Искам забраната на гей парада, защото тези демонстрации са излишни. Какво демонстрират тези хора на задушница?

Това каза в предаването "Събуди се" по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки. Заедно с него гост беше и Любомир Милчев-Денди. Двамата коментираха предстоящия днес гей парад. Когато вие участвате в дадено предаване, вие също демонстрирате нещо, контрира Джамбазки Денди. Ние сме просто статисти в една игра. Какво щеше да прави днес Евгени Минчев, ако не беше комерсиализирал своята педерастия? Щеше да кара трамвай. Вие как влязохте в Европарламента? След една политическа педерастия с Николай Бареков, избухна Милчев, при което евродепутатът обяви, че ще повърне в студиото. Това е скрита камера май. Или ще повърна, или ще пребия някой, усъмни се Джамбазки и продължи: За мен нещата, които искат тези хора са изцяло неприемливи. Те искат промяна на закона, за да могат да се женят мъже. Това са тотални глупости, каза още той. Аз съм свободен за разлика от вас. вие сте хванали с политическата педерастия и ще играете тази игра до край, продължи да пуска лафове Денди. Тук водещата Диана Найденова не издържа и направи забележка на писателя. Не си казал една чиста дума, освен адреса си, ядоса се тя. Това ни най-малко не притесни Денди, който продължи да изчервява ефира с думи като пут*а, к*р.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
22630 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
premium

2017.12.01 | 21:49

15
Пенди явно е педеруга, щом така яростно иска гейовете да си демонстрират ... :Д Като чуя за гей се сещам за мъже, които си лапат пишките. Ужас :X Недай Боже децата ви да видят такива :@

2017.12.01 | 21:49

14
Убедих се , педерасите на сапун !
Готов съм бе...

2017.12.01 | 21:49

13
На снимката е актьорът Стефан Рядков в скеч като Денди.

2017.12.01 | 21:48

12
Ако хомосексуалността беше „нормално нещо“, Вие щяхте да сте се родил от еднополов брак. Чрез искане на легализация на такова подобие на брак се иска всъщност узаконяване на безплодието. Защото осиновяването на деца при безплодни бракове е снизхождение към безплодието, но не узаконяването му – те са все пак изключение от правилото и за здрави се смятат именно семействата, които изпълняват една от биологичните си функции. А легализацията на гей-„брака“ е превръщане на изключението в правило, на безплодието – в принцип на брака. Като цяло на брака се отрича детеродната му функция, самата институция се унищожава, раждането на деца се поставя наравно с безплодието. Узаконяването на хомосексуалния брак е обезсмисляне на брака. И на човешката природа. И дори на животинското естество, където няма „хомосексуални двойки“. Тоест, такова едно искане поставя човека дори по-ниско от животното. Е, това „нормално нещо“ ли е? Доведете и ми покажете роден от еднополов „брак“ човек – ще ви призная, че сте нормални. А това да „обичаш“ мъже го допуска Бог защото те е създал със свободна воля. Дори когато ти сам си избрал да я използваш за собствена вреда.
някой си

2017.12.01 | 21:48

11
- Какви са тези крясъци навън Джон? - Има гей парад сър. - И какво искат тези гейове Джон? - Нищо сър. - И защо крещат така тогава? - ...ами педерасти сър.
някой си

2016.06.20 | 10:19

10
- Какви са тези крясъци навън Джон? - Има гей парад сър. - И какво искат тези гейове Джон? - Нищо сър. - И защо крещат така тогава? - ...ами педерасти сър.

2016.06.19 | 19:39

9
педерастията ни я налагат юдо-масоните .Тяхната цел е подчинение ,подчинение и пак подчинение независимо по какъв начин финансов,сексуален или религиозен.
бгх

2016.06.19 | 17:20

8
цялата държава е един ПЕДЕРАСТКИ БАРДАК.
Karo

2016.06.19 | 17:00

7
Бой между Джамбазки и Денди залагам на Денди.
Емигрант

2016.06.19 | 17:00

6
Не разбирам едно нещо! Защо Джамбаски през цялото време се хилеше пресилено , кое точно му беше толкова смешно ?

Добави коментар

Водещи новини