Warcraft: Началото връхлетя България

  • 09 юни 2016 15:48

  • 1684
  • 0
Warcraft: Началото връхлетя България
©

Първата прожекция на WARCRAFT: НАЧАЛОТО България предизвика бурни овации сред най-нетърпеливите фенове, които успяха да се сдобият със заветния пропуск към събитието в IMAX залата на Cinema City Mall of Sofia на 8 юни, за което не бяха пуснати билети в продажба.

Косплей играчи с костюми на герои от необятния свят на Warcraft се смесиха със запалените фенове от „Господари на ефира“, „София ден и нощ“, волейболистът Владо Николов, Башар Рахал, Еди Казасян и Веси Бонева, Славин от X-Factor, Гурко от „МФортно Диско“ и „Анимационерите“ и много други. Фен прожекцията отбеляза и десетгодишнината от откриването на IMAX залата, която е първата IMAX зала на Балканския полуостров и една от първите дигитализирани такива в Европа, благодарение на което българските киноманиаци могат да се насладят на все по-голям брой филми, който излизат на този формат.

Преди прожекцията, в специално видео, вълнението си от първия филм по една от най-успешните игри за последните 20 години, която едновременно играят до 12 милиона души по света, споделиха Владо Николов, Александър Кадиев, известният гейм влогър Христо Стефанов, известният български Warcraft геймър Владо Маринов, Александър и Искра Вълчеви, които се запознават в играта и впоследствие създават семейство, и други.

В нощта на 8 срещу 9 юни стартираха и първите предпремиерни прожекции на WARCRAFT: НАЧАЛОТО, които напълниха киносалоните в цялата страната. Фенове са запълнили залите за дни напред, което е и сигурен признак, че филмът ще оглави българският бокс офис този уикенд.

WARCRAFT: НАЧАЛОТО е вече в кината 3D и IMAX 3D.



За филма:
Legendary Pictures и Universal Pictures представят WARCRAFT: НАЧАЛОТО, приключенски епос за сблъсък на два свята, по мотиви от глобалния феномен на Blizzard Entertainment. Мирната територия Азерот е на ръба на война, когато цивилизацията й е изправена пред страховит набег на завоеватели: воини орки бягат от загиващия си дом, опитвайки се да колонизират нов. Отваря се портал, който свързва двата свята, и едната армия е заплашена от разгром, а другата – от изтребление. Биещи се на противникови страни, двама герои са устремени един срещу друг в сблъсък, който ще реши съдбата на семействата, народите и земите им. Така започва зрелищната сага за власт и саможертва, в която войната има много лица и всеки се бие в името на нещо.

Режисьор е Дънкан Джоунс („Луна“, „Първичен код“), сценаристи са Чарлс Лийвит и Дънкан Джоунс, ролите се изпълняват от Травис Фимел, Пола Патън, Бен Фостър, Доминик Купър, Тоби Кебел, Бен Шнецър, Роб Казински и Даниъл Ву. Филмът е продукция на Legendary Pictures, Blizzard Entertainment и Atlas Entertainment.

Последвайте канала на

1684 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини