Светлин Танчев: Ако търсих блага, нямаше да напусна ГЕРБ

  • 06 юни 2016 17:44

  • 3252
  • 2
Светлин Танчев: Ако търсих блага, нямаше да напусна ГЕРБ
©

"Съжаляваме, че занимаваме зрителите с проблемите на БДЦ, досега ние функционирахме в тази група, но ние сме представители на "Народен съюз". Това заяви председателят на "Народен съюз" Румен Йончев относно скандалите в Българския демократичен съюз (БДЦ).

"Ние с АБВ имаме съгласия да работим заедно по определени законопроекти, не ни бъркайте", допълни той в отговор на въпрос каква е връзката им с партията на Георги Първанов.

"Това, което направихме с АБВ, е само взаимна работа. Винаги сме твърдели, че сме градивна опозиция. Затова имаше няколко гласувания, в които сме подкрепили по някакъв начин правителството", добави депутатът от БДЦ Светлин Танчев.

И каза: "Не сме тръгнали да се съюзяваме с никого, търсим определени точки, по които можем да работим с други партии, така стои въпросът и за избора на президент. Опитваме демократично да взимаме важните решения. И най-важното за нас беше да се знае, че "Народен съюз" съществува и работи".

"Сега искаме да се знае, че "Народен съюз" го има в парламента. Целият битовизъм действа недобре на политиката, с която се занимаваме. Не разбирам и думите на Ковачка относно това какво  правим и  ского си говорим от парламента. И в това народно събрание, ние не говорим само с АБВ, затова оставете тези битовизим, подчерта още Танчев.

"Ако търсих блага, нямаше да напусна групата на ГЕРБ", категоричен е той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.07 | 13:54

2
Напусна защото повярва на Бареков и се полакоми за по големи блага.

2016.06.07 | 13:52

1
Не ти "вервам"......

Добави коментар

Водещи новини