Гергьовден: Активист на ГЕРБ кара скъпа кола с временни номера от година

  • 31 май 2016 17:32

  • 7543
  • 2
Гергьовден: Активист на ГЕРБ кара скъпа кола с временни номера от година
©

Съвсем естествено е да има политици, които виждат алтернатива на управлението. В мантрата за стабилността на управлението ние виждаме един застой, с който не бива да се продължава. Това каза Марин Киров от АБВ в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Той увери, че с излизането си от властта АБВ не е целяло хаос, а промяна.

На въпрос прави ли Гергьовден ляв завой, Драгомир Стефанов, председател на ПП "Гергьовден". „Ситуацията в страната показва, че голяма част от хората живеят под прага на бедността. Това не е предпоставка да се води дясна политика“, посочи той. По думите му лявото и дясното са логични, а третото е решението.

„Важно е да бъдат чути експертите по антикорупционния закон. И сега има достатъчно механизми за борба с нея. Новият закон обединява стари закони и към настоящия момент АБВ няма да го подкрепи“, категоричен бе Марин Киров.

От „Гергьовден“ са притеснени от възможността хората да станат жертва на доноси. Стефанов даде пример с негов съсед, активист на ГЕРБ, който карал скъпа кола от година и половина и е с временни номера. "Това показва, че той не си плаща данъците, защото не може да докаже доходите си". Той допълни, че ако има действащ антикорупционен закон, той трябва да бъде разследван.

Припомняме, че по-рано АБВ, Народен съюз и Гергьовден обявиха създаването на политически и парламентарен съвет.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7543 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЕДНОПОСОЧНО

2016.06.01 | 22:37

2
ЧЕРВЕНИ МЪРШИ , ВРЕМЕТО ВИ ОТДАВНА СВЪРШИ -- ЕДИНСТВЕНИЯ ВИ ПЪТ Е КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО СМЕТИЩЕ !! НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНАТА КАЛ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ !

2016.06.01 | 00:33

1
Ако си твърдо ляв или твърдо десен значи си глупак.

Добави коментар

Водещи новини