BMW представя специална серия BMW M3 "30 Years"

  • 29 май 2016 16:59

  • 2379
  • 0
BMW представя специална серия BMW M3 "30 Years"
©

С лансирането на първото поколение на BMW M3 през 1986, BMW M GmbH, по онова време работеща под името BMW Motorsport GmbH, революционизира сегмента на спортните автомобили от средния клас. Никой друг производител до този момент не е внедрявал оригинална технология от моторния спорт толкова последователно, с цел трансформирането на масов сериен автомобил, какъвто е BMW Серия 3, в чистокръвен спортен автомобил, който е напълно подходящ и за ежедневно шофиране.

Първото BMW M3 поставя стандарт, по който се мерят останалите автомобилни производители.

В същото време, BMW M не спира да усъвършенства своята автомобилна икона в продължение на пет поколения. И през всичките тези години, BMW M3 съхранява своя оригинален характер. Вероятно няма друг автомобил, който да комбинира състезателни гени и неограничена пригодност за ежедневно използване в толкова емоционална концепция. За да отбележи 30-тата годишнина на тази автомобилна икона, това лято BMW M лансира ексклузивната специална серия BMW M3 "30 Years M3", която е ограничена до 500 автомобила за целия свят.

"30 Years M3" е изпълнен в легендарния металик Macao Blue. В чест на първото поколение BMW M3, юбилейното издание „30 Years M3" е лакирано в ексклузивния металик цвят Macao Blue, който преди години се появява в цветовата гама на BMW като специална опция за първото поколение на BMW M3.

Научи повече тук:

Последвайте канала на

Веселина Кирова
2379 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини