Борисов, Павлова и Бъчварова видяха 15 блок, обновен по програмата за енергийна ефективност (снимки)

  • 29 май 2016 11:45

  • 4387
  • 3
Борисов, Павлова и Бъчварова видяха 15 блок, обновен по програмата за енергийна ефективност (снимки)
© МРРБ

Очакваме над 750 жилищни блока да бъдат санирани в страната до края на годината по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. Това заяви в Благоевград министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, която присъства на официалното откриване на блок 205 в квартал "Орлова чука", заедно с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, кмета на общината Атанас Камбитов и областния управител Бисер Михайлов.На събитието присъства и вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Това е петнадесетия блок, обновен по програмата за енергийна ефективност. Министърът на регионалното развитие изрази очакване при липса на обжалвания на процедурите по избор на изпълнител работата по сградите да се изпълни в срок. Тя напомни, че програмата е насочена към малкия и среден бизнес, защото една фирма работи по една сграда. Осигурява се заетост и за производителите на дограма, изолации и др. материали, което променя ситуацията с безработицата в регионите.



Министър Павлова поздрави за активността жителите и ръководството на община Благоевград, който продължава да е градът първенец в по програмата. До момента за саниране са одобрени 150 жилищни сгради .“За разлика от други градове тук почти няма несъгласни, за което ви благодаря за доверието. Продължавайте по този начин“, отбеляза Павлова. Регионалният министър подчерта, че програмата е национална и призова гражданите да не губят кураж, въпреки негативизма, който се внушава. Финансиране има и продължаваме приоритетно със санирането на панелните сгради“, категорична бе Павлова.

Тя пожела на жителите на Благоевград да продължават напред и да пазят направеното с грижата на добър стопанин.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4387 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.06.02 | 09:52

3
Циганскогербава работа малко шарки и? Готово санирани са :)))

2016.06.02 | 09:52

2
Сега ако някой му драсне клечката ще изгори като факел с тази изолация от стереопор.Къде е пожарната,кой дава разрешение за тези изолации.

2016.06.02 | 09:52

1
narodeee 3a6to im po3volqvate na tupite tikvi ot grob s kurva boiko kradeca.....3a6to bre xoraaaaaaaaaa

Добави коментар

Водещи новини