10 знаменитости, които са били на прага на смъртта

  • 29 май 2016 11:08

  • 3172
  • 0
10 знаменитости, които са били на прага на смъртта
©

Представете си света без вашата любима холивудска звезда. Трудно ви е да си го представите, нали?

Всеки ден, подобно на всеки друг човек, знаменитостите се изправят пред опасности и риск от смърт. Тези актьори бяха с един крак в гроба по време на снимки. Други пък са виждали живота си на лента, още преди да станат известни.

Представяме ви списък от 10 актьора, които за малко да загубят живота си.

10. Джордж Клуни

Смятат го за един от най-чаровните актьори на всички времена. Преди 11 години за малко да го загубим. През 2005 година, по време на снимките на "Сириана", Клуни удря главата си по време на "сцената с мъченията". Този инцидент води до проблеми с гръбначния стълб, който поставя живота му на карта. Клуни се възстановява, но все още страда от мигрена, която лекарите са казали, че ще го преследва до живот.

9. Хоакин Финикс

През 2006 година Финикс има нещастието да кара кола, която е развалена. Късметът идва в лицето на германския режисьор Вернер Херцог, който кара зад него и вижда инцидента. Режисьорът реагира бързо и вика помощ.

8. Джерард Бътлър

През 2011 година Бътлър попада в ужасен инцидент, докато снима филма Chasing Mavericks. Актьорът играе сърфист и част от задачата му е да изпълнява номера със сърф пред камера. В страховития ден актьорът пада от сърфа и остава под водата в продължение на над минута. През това време снимачният екип се опитва да го спаси. Бътлър оцелява и се възстановява. Снимките за филма са продължени. Оттогава насетне Джерард уважава много усилията на сърфистите. Страстта им наистина е много опасна.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3172 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини