Софи Маринова се оправда, че лъже, защото е циганка

  • 27 май 2016 18:03

  • 35092
  • 3
Софи Маринова се оправда, че лъже, защото е циганка
©

Софи Маринова се отрече от обвиненията, че любимият й Гринго, й е раздавал шамари и крошета. Певицата призна, че двамата са имали разправии, но до бой не се е стигало. А тя го е натопила от чиста ревност, пише столичен ежедневник, цитирайки Love Style.

„Макар да беше обиден, че съм говорила такива работи, ми прости. Признавам, надрънках доста глупости и преувеличих много неща. Не ми е чупил ръката и не ме е бил, няма такова нещо. Нали съм циганка, малко излъгах…”, признава Софи Маринова.

Певицата изобщо не се поколебала дали да прости на ревнивото си гадже и още след първото позвъняване си уговорили среща. Вместо да се изясняват обаче, като се видели, започнали да се прегръщат и да целуват, забравяйки за драмата и за скандала.

А Софка побърза да се покае и да изчисти името на любимия си.

Певицата разкрива, че е направо болна от ревност. И не може да спре да мисли, че Гринго й изневерява с друга жена в Германия.

Мачото работи там като охрана, заради което двамата поддържат връзка от разстояние, което пък вкарва певицата във всякакви трагикомични ситуации.

Сега двамата са се помирили и вече се чувстват отлично. Дори правят планове за ново бебе.

Софка признава, че наистина е била бременна, но от стрес е пометнала. И в яда си нападнала любимия си, както само тя умее.

„Ще си имаме бебе със сигурност. Нека обаче мине малко време, докато правя китайските процедури. С Гринго искам да сме си винаги заедно и да създадем семейство”, завършва Маринова.

Припомняме ви, че в предаването на Гала, Софи Маринова разказваше съвсем друга история. Тя твърдеше, че Гринго й посягал, биел я е, дори й е счупил ръката.

Освен това, след като пометнала бебето и го напуснала, започнал да я заплашва, че ще занесе пред вратата й главата на сина й Лоренцо. Ромката дори стигна до там да се кълне, че той е сутеньор в Германия.

След тези истории, родния хайлайф скочи в защита на Софка. Самият Гринго пък толкова се стресна, че долетя в България, обяснявайки, че е влюбен до уши в певицата и двамата са си заедно.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
35092 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Gosho

2016.06.03 | 11:26

3
Tapa shoparka,pak stqla da rajda,a kolko huq si qla do sega smqtala li si gi izobsto,a kolko sperma si izgaltala !
Любов Народна

2016.05.31 | 11:20

2
Софче,ти си тъпанарка, имаш нужда от пи арка. Щото глупости говориш и ни ти тормозиш. Циганче си просто ти все пак някой те търпи. Тъй че радвай се и без каприз За да няма пак мариз !!!!

2016.05.29 | 17:20

1
хубава работа,ама циганска работа.

Добави коментар

Водещи новини