Николета Лозанова: Аз съм лесна за омраза и трудна за обич

  • 27 май 2016 16:35

  • 25020
  • 7
Николета Лозанова: Аз съм лесна за омраза и трудна за обич
©

"Популярността ми в България е огромна от няколко години насам, ако визираш популярност в световен мащаб, това не ми е приоритет. Предпочитам например Цвети Пиронкова със своите успехи на корта, да бъде по-известна от мен. Определено обаче имаше един период, в който съвсем неволно, наистина бяха в ТОП 3", това заяви в откровено интервю Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През пред списание Esquire.

Ето какво сподели още Лозанова за живота си, щастието и малката Никол:

В началото определено не съм имала ясна визия за това, което искам да съм към днешна дата. Не съм чертала бъдещето си, а просто изживявах всичко, което съдбата ми изпращаше – клипове на хитови изпълнители, футболни драми, еротични сесии, майчинство, тв кариера....списъкът тепърва ще се допълва. Не веднъж съм казвала, че Бог ме обича, камерата също! Точно това е ключовото за старта на една кариера в моята сфера, от там насетне, всичко е въпрос на добре изиграни карти, обкръжение с правилния екип от професионалисти и харизма, която ми е вродена.

Съвременният живот е изпълнен с множество примери, че точно онези с "топките" не ги бива за много неща, не го приемай лично, но е факт. Иначе това, което имаш предвид относно необходимостта от силна психика - така е! Трябва да си непукист, за да не те сринат клюките, хорската злоба, слуховете по твой адрес и на близките ти. И знаеш ли, едва ли има друга популярна личност в България, за която да са писани повече статии, коя от коя по-лъжовни, изхранвам десетки родни медии.

Промяната във визията ми бе градивна и успешен ход в кариерно отношение, а що се отнася до връзките - пазя само хубави емоции и имам безценно съкровище - Никол. Нима има за какво да съжалявам?! Да върви по моите стъпки, да слуша сърцето си, да бъде естествена - всичко, което направих аз самата, но да не си слага силиконов бюст, защото към днешна дата това е по-скоро минус, отколкото плюс във визията й. Силиконовата ера отмина. Не мога да посоча конкретни качества, които трябва да притежава, тъй като никога не съм си поставяла за цел да подбирам хората, просто имам вроден радар и въпрос на лична интуиция. Моята е доста силно развита и за това нямам голям приятелски кръг, но и не държа да имам. Често пъти съм си самодостатъчна... Тя винаги ще бъде на първо място във всякакви лични класации. Обичаме да си поспиваме, но после максимално оползотворяваме деня, като след хигиенните ритуали, ходим на разходки в парка, спортуваме, рисуваме, разиграваме етюди у дома, като сме били и касиерки и мед. сестри и какви ли още не. Никол е много интелигентно дете, с богато въображение и доста артистични заложби, които с времето вярвам, че ще я тласнат в правилна и успешна насока.

Обичам Никол, себе си, заслужилите вниманието ми, макар да не са много на брой. А дали съм обичана, мисля, че това е риторичен въпрос. Щастието е изписано на лицето ми, каква друга би била причината за него... Лесна съм за омраза, трудна съм за обич...
Знаеш ли, една моя много близка приятелка винаги ми задава този въпрос - обожавам го, защото е изключително съдържателен и някак си те изкарва от всякакви самозаблуди и те кара да се обърнеш към вътрешното си АЗ, за да получиш от него най-верния отговор.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
25020 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Gosho

2016.09.30 | 19:05

7
Nikoleta ti si edna platena KURVA i tova go znae tsqla Balgariq !
В е л и к и я

2016.09.30 | 19:05

6
Ти си проститутка и с това въпроса е приключен .. !
...

2016.06.09 | 13:11

5
Простакесо, поне да беше сменила цвета или можеела ами 1/1 си изкопирала от този на Алисия. Колко ли си се ровила да видиш от къде си го е купила , за да си поръчаш и ти. Жалко е да се каже, но детето ти сама както си признаваш го тласкаш да върви по твоя път- проститутка! И не сме и очаквали нещо повече от теб. За съжаление момичето ти е тъпичко, фъфлаво и никакви заложби. Иска ти се и я тикаш къде ли не, но то се вижда,ч е е едно много тъпо и без никакви артистични заложби дете. И на подиума се видя, как го тътриш и влачиш, като куче, а то забило поглед тъп в подиума. Няма как да е умна след като и двамата и родители са тъпи! Нито ще стане висока, за да си прехвърлиш болните и неосъществими амбиции за МАНЕКЕН чрез нея. Просто и тя ще е поредният тъп парцал вмъкнат във ВИП обществото.

2016.06.09 | 13:11

4
омразата си е лесна, любовта трудна, това важи за почти всички...не е много умна май
ФАКТ

2016.05.30 | 22:03

3
Защо пишете толкова много за мастия , която всички песове в София са я шибали !!!
защо

2016.05.30 | 17:06

2
Абе хора, кажете в крайна сметка тази каква, някой знае ли, с какво се занимава, всеки ден пишат за нея, кажете за постиженията й, защо пипат всеки ден за нея, а аз не съм я чувал, освен по електронните медии
100

2016.05.30 | 14:58

1
егати лелката е станала

Добави коментар

Водещи новини