Вижте какво вещаят звездите за месец юни

  • 27 май 2016 12:41

  • 47201
  • 2
Вижте какво вещаят звездите за месец юни
© Pixabay

Основните събития през месеца: Сатурн е ретрограден през целия месец. Марс е ретрограден до 30.06. Нептун става ретрограден на 13 юни. Меркурий ще влезе в знак Близнаци на 13 юни. Венера ще премине в знак Рак на 17 юни. Новолуние на 5 юни в 06:01ч в знак Близнаци; пълнолуние на 20 юни в 14:03ч в знак Стрелец.

Ще се появи много нова информация, която ще позволи да се върви в правилната посока. С органите на закона и блюстителите на реда бъдете внимателни!

През месец Юни Марс е в силна позиция в знак Скорпион. Силен запас от енергия, целеустременост, нарастващо честолюбие, критичност. Засилват се страстите, сексуалното влечение. Може да изплуват във въображението ви или реално да се възобновят предишни сексуални отношения. Засилва се стремежа към реализация на еротичните фантазии, за които сте мислили преди, но не сте се решавали да реализирате. Проблеми с долната част на тялото. При жените може да има нарушения в менструалния цикъл.

Венера през първата половина на месеца се намира в знак Близнаци. Засилва се склонността към повърхностни флиртове, запознанствата ще протичат леко, но възникване на дълбоки чувства е малко вероятно. Пазете се от простудни заболявания и на дихателните органи. При прехода й в знак Рак след 17 юни се засилва потребността от любов, чувствата може да станат по-дълбоки, а запознанствата да водят до по-стабилни отношения. Добре е за семейните връзки, увеличава се грижовността между партньорите един към друг. Повишава се желанието за удобство и комфорт. Може да се проявят болести на стомаха, увеличение на киселините.

На 12 юни Венера ще е в секстил с Уран. Влиянието на аспекта започва и продължава няколко дена преди и след това. В това време могат да възникнат необичайни и неочаквани делови, обществени и романтични възможности. Писатели, художници и музиканти ще получат оригинални интуитивни озарения в своята работа. Нови и силни импулси ще се появят в романтичен и сексуален план, но които няма да са продължителни.

На 18 юни е точният напрегнат аспект между Сатурн и Нептун. Квадратурата ще бъде действаща до септември, когато ще започне да отслабва. Тези енергии действат многопланово – в живота на хората, на държавите, в икономиката, финансите, природата. Затова трябва да се отнасяме към тях сериозно. В този аспект Нептун е по-силния. Малките разногласия ще попречат да се стига до взаимно разбирателство. Изтощителни житейски обстоятелства могат да предизвикат психични нарушения и да се развият неврози. Възможни са мигренозни болки, мускулни спазми, които да създават неприятни усещания. Липса на откровеност между партньорите (делови и интимни). Мнозина ще станат жертви на интриги или жертви на чужди илюзии. Лесното поддаване на изкушения и съблазни могат да доведат до заплетени ситуации.

Периодът ще е изпълнен с неоснователни страхове, безпокойство. Активиране на психичните заболявания. Възможно е в социален план тайно убийство или някое злодеяние от миналото да бъде разкрито, което ще доведе до превратности в живота на някого и сриване на лична репутация и статус. Сред политиците тайни и подмолни действия за подкопаване доверието, професионализма и авторитета на опоненти. Не е благоприятно да се обръщате към съда и търсене на правосъдие, освен юридическите консултации. Не се стремете към бързо разрешаване на проблемите.

В социален план около предишната квадратура през есента на 13.11.15 г.,стана терористичната атака в Париж. Сега отново съществува тетнденция да се случи нещо подобно. Аспекта носи вълна от жестокост, фанатизъм, безредие, религиозно-идеологическа нетърпимост, активизиране на радикални ислямистки течения, тайни общества, потоци от чужденци. Най-опасно е времето в първите дни на месеца, когато Слънцето ще направи квадрат с Нептун и опозиция със Сатурн, както и от 18 до 20 юни, когато Луната преминавайки през знак Стрелец може да задейства аспекта и да послужи като пусков механизъм. Може да има някъде голямо земетресение, значителни природни аномалии. Сред възможностите е и избухване на епидемии. Проблеми с водопроводи, воден транспорт, с природни източници като нефт.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
47201 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЛУКОЙЛ--ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ

2016.05.28 | 14:59

1
звездите вещаят поредното поскъпване на горивта но само в България.

2016.05.28 | 15:06

2
Те вещаят и поскъпване на всички хранителни продукти!

Добави коментар

Водещи новини