Астролог: Време е да се създава, да се твори

  • 27 май 2016 06:57

  • 12179
  • 0
Астролог: Време е да се създава, да се твори
©

21-ви лунен ден – символ, на който е конят, който олицетворява стремително движещата се енергия, но поддаваща се на контрол, както конят се поддава на контрола на своя ездач. Тази енергия е креативна, отправена за съзидание на новото и творческо преобразуване на действителността. Тя е предназначена не за експанзивни действия, а за укрепване на съществуващите позиции. Време да се създава, да се твори нещо ново, но на основата на старото.

Ефекта от съвместните усилия се увеличават в геометрична прогресия според количеството участници.

Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. За бизнеса е твърде продуктивно време.

Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция. Днес може да постигнете вътрешна трансформация, да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите. Важно условие за успеха е да бъдете честни не само с другите, но преди всичко със себе си. Добър ден да се заредите със сила и енергия от природата – чрез контакт с дърво, вода, слънце или чрез друг природен обект.

Луната е в знак Водолей, а когато е в този знак е възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Оказва потискащо въздействие на органите на обоняние, осезание, зрението и слуха, затова се въздържайте от козметични, оздравителни и подмладяващи процедури в областта на лицето, главата и шията. Затова пък за всички водни процедури и водолечение, това е най-подходящото време.

Марс от днес преминава в знак Скорпион, където ще е силен и ще плува в свои води. Увеличават се качествата като решителност, проницателност и смелост. Засилва се активността. Тригонът между Слънцето и Луната носи емоционално удовлетворение. Превъзходно време за прояви на творческа активност, решение на въпроси свързани с жени, деца и нови мероприятия. Повишаване на жизнените сили и енергия. Често деловите проблеми се преплитат с всекидневните, но това няма да пречи. Удоволствие от общуването.

От 14:30 до 16:30ч влияе секстилът между Луната и Сатурн.

Период на психологическа стабилизация и вътрешна уравновесеност. Подходящо за общуване с по-възрастни хора. В Пиза на слънчевия часовник, построен от Марко Салвадори, бил поставен надписа:”Отбелязвам само светлите часове!” И вие отбелязвайте и си спомняйте само светлите и щастливи часове на деня, спомена за разумно осмислените часове и сторените добри дела, нека те да бъдат наградата и радостта от деня ви.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
12179 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини