Дупничанин се заля с вряла ракия

  • 26 май 2016 13:24

  • 8691
  • 1
Дупничанин се заля с вряла ракия
©

Ужасяващи писъци пронизаха Дупница при жесток инцидент в града. Дупничанин получи 30% изгаряния на краката и ръцете, докато вари ракия. Инцидентът станал през почивните дни. Иван Иванов е кореняк дупничанин, но живее в Пловдив. Използвал празниците, за да свари джибрито от грозде в собствен казан в Дупница, съобщава struma.bg.

Иван сварил ракията и без да изчака джибрито да изстине, се опитал да го изсипе, но изпуснал съда, в който източвал горещата каша, и тя го заляла по ръцете и краката. Болките били жестоки. Близките му потърсили помощ на тел. 112. Дежурен екип на Спешен център - Дупница пристигнал за броени минути.

С 30% изгаряния по ръцете и краката Иван Иванов е транспортиран по спешност в Клиниката по изгаряния в „Пирогов”. Лекарите прогнозират, че ще остане на лечение най-малко месец. Засегнатите места от горещата каша били на огромни мехури. Иван Иванов може да отнесе и глоба за това, че е нарушил закона, който е в сила от Нова година, в него изрично е упоменато, че ракия може да се вари само във времето от 1 юли до декември.

Последвайте канала на

Нора Виткова
8691 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ротетролгеносен

2016.06.03 | 15:43

1
и после на успокоителни, че е сторил зян пукницата.

Добави коментар

Водещи новини