Джаджа замества смартфона

  • 26 май 2016 13:16

  • 3792
  • 1
Джаджа замества смартфона
© Kickstarter

Калифорнийската компания Pebble Technology пуска на пазара нов революционен продукт, който трябва да сложи край на зависимостта на потребителите към техните смартфони.

Новаторското изобретение се нарича Pebble Core и представлява малко компютърно устройство, което само за един ден успя да събере 5,4 милиона долара в сайта за групово финансиране Kickstarter, пише "Новинар".

Апаратът, който обединява най-необходимите технологични продукти, позволява на човек да излезе от дома си, без непременно да носи със себе си мобилен телефон или друго електронно устройство. Pebble Core стриймва музика от Spotify, има вграден крачкомер и GPS и може да изправи сигнал за спешна помощ, ако е необходимо.

Малкият компютър с Android 5.0 може да се постави на ключодържателя, на колана или в джоба. Устройството разполага с 4GB оперативна памет и може да записва гласови бележки. На повърхността му има два бутона, с чиято помощ могат да се програмират различни задачи, включително повикване на Uber такси или изпращане на текстово съобщение с местонахождението на потребителя.

Последвайте канала на

Novini.bg
3792 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
venzelei

2016.05.27 | 09:30

1
Путин прави същото,но и ще стреля с ракети

Добави коментар

Водещи новини