Мъж от Банско се напи и се наръга с нож в корема

  • 25 май 2016 17:16

  • 1709
  • 1
Мъж от Банско се напи и се наръга с нож в корема
© Gettyimages (архив)

Почерпен банскалия се озова в болницата с прорезна рана в корема.

Сигналът за пострадалия в краварник в местността „Малка ливада” е получен около 8.30 часа вчера в РУ-Банско. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че лицето е 53-годишен мъж от Банско. Същият е транспортиран за оказване на медицинска помощ в МБАЛ-Разлог, където след извършен медицински преглед е установено, че порезната рана не представлява опасност за живота му.

В хода на работата по случая е установено, че лицето се е самонаранило след употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129, ал.1 от НК, пише struma.bg.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1709 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2016.05.26 | 10:11

1
Самонаранил друг път, полицайте там са некомпетенти и отделно винаги се покриват роднини и познати. Всеки втори кара мъртво пиян, и редовно има леки ПТП-та с избягали които никога не се откриват. Естествено жалби е нежелателно да се подават, ако се опиташ не ти дават входящ номер, че да не им водят много нерешени случаи. Плащат по 10к лева да са полицай и после ги избиват от пияни туристи с джипове и лимузини.

Добави коментар

Водещи новини