СДВР с мерки заради мача между "Монтана" и "ЦСКА"

  • 24 май 2016 08:49

  • 1381
  • 2
СДВР с мерки заради мача между "Монтана" и "ЦСКА"
©

СДВР предприема мерки за охрана на реда в столицата във връзка с предстоящата на 24 май футболната среща между ПФК „Монтана” и ПФК „ЦСКА”, съобщават от пресцентъра на МВР.

От 20.00 часа на Национален стадион „Васил Левски” ще се проведе финала за купата на България по футбол между отборите на ПФК „Монтана” и ПФК „ЦСКА” . Служители от Столична дирекция на вътрешните работи ще предприемат всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящия мач.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на столичния град. Пристигащите организирано с автобусни превози от страната привърженици на „Монтана” ще бъдат съпровождани от полицейски служители до подсигурените за паркиране места. За целта им е подсигурено място пред вход № 4 на националния стадион. Организирано пътуващите привърженици на ЦСКА от страната ще бъдат съпровождани и ще паркират на алеите пред секторите „А” и „Б” на стадион „Българска армия”.

Полицаите ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. В района на спортното съоръжение, на изградени контролно- пропускателни пунктове служителите на реда ще проверят влизащите. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само след предварително попълнени декларации и с пълнолетен придружител.

За да бъде избегнато струпване, от СДВР приканват зрителите да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 17.30 часа.

Последвайте канала на

Калина Христова
1381 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бий Чорбата

2016.05.24 | 12:17

2
Бий чорбата по главата бий бий бий!

2016.05.24 | 11:57

1
SAMO CESEKA !!!!!!!!!!! URAAAAAAAAAA

Добави коментар

Водещи новини